Lemondásra szólították fel Karácsony Gergelyt a Fővárosi Közgyűlésben

2024. február 28. 11:16

„Legyen önben legalább annyi tisztesség, mint a köztársasági elnök asszonyban” – fogalmazott felszólalásában a XVI. kerületi polgármester.

2024. február 28. 11:16

Lemondásra szólította fel Karácsony Gergely főpolgármestert a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén Kovács Péter (Fidesz-KDNP) XVI. kerületi polgármester a Lánchíd felújításával kapcsolatban. Kovács Péter napirend előtti felszólalásában Karácsony Gergelyhez szólva úgy fogalmazott: „itt az idő, most még emelt fővel távozhat a főváros éléről, 

legyen önben legalább annyi tisztesség, mint a köztársasági elnökasszonyban, és mondjon le, hiszen ön lebukott”.   

Egyre világosabb mindenki számára, hogy a Lánchíd felújítása azért lett drágább ötmilliárddal és csökkent negyedével a rekonstrukció műszaki tartalma, mert „pénzszivattyút működtettek” – jelentette ki a kormánypárti politikus. Karácsony Gergely erre reagálva azt mondta: a műszaki tartalom valóban változott a Lánchidat érintő két közbeszerzés kapcsán, de a felújításra költött összeg nyolcmilliárd forinttal csökkent.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:28
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­­g­­­ö­­­s­ ­­l­­á­­­n­y­­o­­k­­ ­­­v­­á­­r­n­­­a­­­k­­ ­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
zlorinczi
2024. február 29. 12:32
Nem tud lemondani. Ahhoz alá kellene írnia egy papirost. Ő nem tudja, hogy azt hogyan kell. Kaligeli, a hiperpasszív adjuntkus. Megismételem: ő egy beteg ember, nem hibás. Viszont az, aki őt oda tette, az bűnös, és aki őt megválasztotta ... nos a székesfőváros balsorsát teljesítette be. Remélem, hogy újra indul, és ugyanazok újra is választják. Azaz ... inkább nem.
flesh ripper
2024. február 28. 18:33
Milyen ocsmány szar feje van Kakigelinek! Igazi jellem!
jooeee
2024. február 28. 18:22
Ez a gazember, meg a tisztesség? Azt se tudja miről beszélnek neki. Nem ismeri ezt a fogalmat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!