A világ sivataggá vált, a 3. világháború felé halad

2024. március 23. 17:23

Rengeteg csapás éri a földet: földrengések, cunamik, áradások és a háborúk, ami most már a 3. világháború felé halad.

2024. március 23. 17:23
Pók Katalin
Vasárnap.hu

Nyitókép: Hadi Anfoka/Getty Images

 

„Aki nem jár sötétségben, az látja, hogy a Végidőket éljük, a Jelenések könyve elevenedik meg naponta és a helyzet egyre súlyosbodik. Rengeteg csapás éri a földet: földrengések, cunamik, áradások és a háborúk, ami most már a 3. világháború felé halad. Az emberek többsége sötétségben él, a liberális bálványnak hódol. A gonosz világ egyre másra, ördögi törvényeket alkot, és minden erejével támogatja a háború eszkalálódását, egyszóval vesztébe rohan. Nem lehet megálljt parancsolni annak a világnak, amelyik már a Tízparancsolatban nem hisz. Közeledik az Új világrend, a démoni gonosz erők uralma és az egy Világvallás, amelyik kiszélesíti a még jó mederben tartó ökumenét. Hamarosan tagjai lehetnek a leszbikusok, homoszexuálisok, ateisták, a gender – lobbi tagjai és minden pogány vallás képviselője. Már nem lesz bűn, mert mindenkinek igaza van, az emberi jogok hamis használata felülírja a jó és rossz megkülönböztetését.” 

„Amerika már elveszett, nem a szabadság hazája többé. Reményt Trump győzelme jelenthetné Amerika számára, ami kihat a világra is. Jelenleg liberális diktatúra uralkodik, ez már korlátozó ördögi törvényekben is megjelenik, ami Európában is egyre terjed. Ahol egy névmásért már elítélnek, elbocsátanak állásodból, mert nem tartottad be a gender szabályait. Ahol a szépségversenyeken, a dalfesztiválokon, sportversenyeken, filmfesztiválokon, transznemű vagy férfiból nővé lett szakállas emberi lények aratnak, nyerik meg az első díjat.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Performan
2024. március 24. 20:47 Szerkesztve
Időről időre eluralkodik az emberiség egy részén a háború vágy. Ölni, pusztítani, felégetni, elkobozni, megkínozni, bebörtönözni. Ezzel kel, ezzel fekszik. Egyedül ez élteti. Felesleges életének ez az egyetlen célja. Pontosan tudjuk, hogy kik ők, hisz nem először csinálják. A többi ember mégis értetlenül, sőt tehetetlenül szemléli, hogy akarják elpusztítani a földi életet.
FreeEurope
2024. március 24. 19:22
Egyik kedvenc versem: Ady Endre: Menekülés az Úrhoz Különösen Latinovits Zoltán előadásában.
survivor
2024. március 24. 14:31
Ha az emberiség megpurcan, magát okolhatja.... Darwin /Wallace über alles...
survivor
2024. március 24. 14:27
A Seregek Ura nagy ívben baszik ránk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!