Geert Wilders: A bátorság a győzelem előfeltétele, Orbán Viktor bátor vezető

2024. április 26. 15:23

A holland Szabadságpárt elnöke a budapesti CPAC után nyilatkozott elismerően Orbán Viktorról.

2024. április 26. 15:23

Nyitókép: Sean Gallup/Getty Images

A bátorság a győzelem előfeltétele; Orbán Viktor nagyon bátor vezető, aki büszkén kiáll az országáért, védi a magyarokat az illegális bevándorlással szemben, és erre a politikára nagy szükség van – mondta a holland Szabadságpárt elnöke a CPAC Hungary konferencián pénteken Budapesten.

Geert Wilders felidézte, hogy tavaly novemberben a Szabadságpárt duplájára növelte parlamenti helyei számát és a legnagyobb párttá vált Hollandiában.

 A Szabadságpárt sikerének kulcsa, hogy volt bátorsága nemet mondani a nyitott határok politikára és a woke-ra – közölte a pártelnök.

Hozzátette, ha a konzervatívok azt kiáltják az illegális migráció „őrületére”, hogy megállj, akkor a tisztességes állampolgárok csatlakozni fognak, mert biztonságos jövőt akarnak a gyermekeiknek. Ezért folytatni kell a missziót, az igazság harcosainak kell lenni, és az igazság végül győzedelmeskedni fog. „Együttesen megvan az erőnk”; a konzervatívok Európa felemelkedéséért harcolnak, és egyre több választást fognak nyerni – fogalmazott a politikus.

(MTI) 

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2024. április 26. 22:41
Bátor? Bátorság kell a nagyondemokraciás libsik mellett más nézetet vallani??? Szóval Orbán egy fenyegetett vezető. Érdekes demokráciatézis.
Tommaso
2024. április 26. 20:59
ORBÁN VIKTOR -- Rákosi elvtárs legtehetségesebb magyar tanitványa, és követője. Ő is egypártilag alkotmányozott, Ő is minden pozicióba a saját haverjait ültette, ő is nyugatellenes és Ő is ruszkiseggnyaló. De Orbán néhány dologban már felül is múlta mesterét. --- a rezsim pár agymosottja próbálta ezeket CÁFOLNI, de - szokás szerint - egyetlen értelmes (ellen) érvük nem volt.
KK75
2024. április 26. 18:27
Annyira szép, amikor az európai embert prédának kínáló haladárok fasisztázzák a konzervatív, hazaszertő embereket. Igazából az antifa és szeretői = új fasiszták, de már az európai civilizáció a célpont. Nem baj, be fog érni a munkájuk, ha így folytatják és előjön majd a valós fasizmus, de abban már nem lesz köszönetük, de lehet, hogy már nekünk sem. Idióta barmok, csak egyszer viselnék már saját bőrükön azt, amit másoknak indikálnak.
Lajoss
2024. április 26. 18:04
Fasiszta majom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!