Karácsony betámadta Vitézyt, amiért Vitézy szerint a közösségi közlekedés nem hajléktalanszálló

2024. április 23. 19:18

„Amikor azt mondja Vitézy Dávid, hogy a közösségi közlekedés nem hajléktalanszálló, akkor én elküldöm a fenébe” – közölte ki a főpolgármester.

2024. április 23. 19:18
null

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Nőni a teher alatt – Önkormányzati jó gyakorlatok címmel rendezett panelbeszélgetést a Republikon Intézet ellenzéki polgármesterek részvételével. A városvezetők egyetértésben, de egymásra licitálva próbálták példákkal illusztrálni, honnan hová sikerült fejleszteniük a városrészüket – írja a 24.hu.

Csupa olyan dolgot csináltunk, amit meg kellett volna csinálni már 10-20 éve”

– közölte Karácsony Gergely. Szerinte annyi mindent kellett kiállniuk 2019 óta, hogy jóformán az is eredmény, hogy még léteznek.

A főpolgármester elmondta, büszke arra, hogy ma már nem járnak Budapesten Euro 1-es besorolású buszok, hogy minden busz alacsonypadlós, van elektronikus jegyrendszer és van „tisztességes” közbringarendszer is. Azt is mondta azonban, hogy ezeknek már régen el kellett volna készülniük: „Most vagyunk a 0 kilométerkőnél. Budapest bealudt 15 éve”.

„Szerintem Vitézy indítását meg fogják bánni.”

„Szerintem Vitézy indítását meg fogják bánni. Azt gondolták, hogy ellenzéki jelöltként majd tőlem vesz el szavazatokat, de szerintem a Fidesztől fog elvenni” – közölte Karácsony, azt sugallva, hogy az LMP által támogatott Vitézy a Fidesz jelöltje. „Nem fogják Brüsszelt elfoglalni, még Nagykanizsát sem fogják szerintem, Budapestet meg aztán dettó” – mondta.

Amikor azt mondja Vitézy Dávid, hogy a közösségi közlekedés nem hajléktalanszálló, akkor én elküldöm a fenébe”

– folytatta a főpolgármester, aki szerint lehet a közösségi közlekedés állapotáról és a közbiztonságról vitatkozni, de „aki a hajléktalan szót mint stigmát akarja állampolgárok nyakába akasztani, azzal én össze fogok szólalkozni, mert ez nekem értékrendi kérdés”

– jelentette ki.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­ö­g­­ö­­­s­ ­l­­á­­n­y­­o­­­k­ ­­v­á­­r­n­­a­­­k­­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
backsplash
2024. április 27. 16:34
Egyetlen buszt sem vettek. Azokat még Tarlós alatt rendeltük meg.
Gullwing
2024. április 24. 13:44
ballibcsi szardarab. DE bpestiek megérdemlik ezt a szardarabot is.
Kriszti79
2024. április 24. 11:32
Pontosan ez a baj Karácsonnyal: mindent ideológiai alapon közelít meg, jóemberkedik. Azt gondolja, hogy ez majd elfedi a tényeket. De nem! Nem akarunk hajléktalanok mellett utazni, Geri!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!