Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A magyar társadalom bebizonyította, hogy a szeretet oldalán áll

2024. május 17. 11:35

Ma van homo/bi es transzfóbia ellenes világnap.

2024. május 17. 11:35
null
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

Nyitókép: Elvert Barnes/Wikipédia

„Ma van homo/bi es transzfóbia ellenes világnap, aminek alkalmából én egy nagyon pozitív hírt hoztam Nektek.

Szóval a Medián és a Háttér Társaság reprezentatív kutatás alapján »a magyar társadalom közel fele, 49%-a támogatja az azonos neműek házasságát, a válaszolni nem tudók vagy nem akarók figyelmen kívül hagyásával ez az arány 51%. 66%!!!! teljesen és további 6%!!! inkább egyetért azzal, hogy egy azonos nemű pár tagjai is lehetnek jó szülők. Ez jelentős változás 2019-hez képest, akkor a teljesen egyetértők aránya még csak 17% volt.«

Ez egy egészen elképesztő eredmény, amiben óriási szerepet játszott #acsaladazcsalad mozgalom és a Szivárványcsaládokért Alapítvány, illetve az a rengeteg ember aki özentlenül kiállt a közös ügyünk mellett. Azt gondolom ez túlzás nélkül Dávid és Góliát csatája volt, de a magyar társadalom bebizonyította, hogy a szeretet oldalán áll. Sokszor mondtuk, hogy a szeretet minden legyőz, de most álljunk meg egy pillanatra, mert a szeretet győzött. Rengeteg dolgunk van még, de nincs lehetetlen! Tényleg nincs!”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­­k­­­e­­­l­­d­­­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­e­x­­­i­­­ ­­p­­­u­n­c­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Hohokam
2024. május 19. 07:55
Szar destruktív beteg világ ez, ahol az aberráció erény, az elfogadása siker.
kiss.istvan770
2024. május 18. 22:47
"Szóval a Medián és a Háttér Társaság reprezentatív kutatás alapján ..." Tovább nem is érdemes olvasni, eddig elolvasni is időpazarlás volt.
catalina11
2024. május 18. 12:53
"Az olyan államban, melynek rossz a közigazgatása, személytelenek a törvényei s ahol az uralkodók elvesztették személyiségüket a liberalizmusból kifolyólag állandóan szaporodó jogok áradatában, új jogot találok arra, hogy az erő jogánál fogva támadjunk, a fennálló rend és szerződések összes tényezőit a szélrózsa minden irányába szétszórjuk, minden intézményt újjáalakítsunk és szuverén urává váljunk azoknak, akik átengedik nekünk hatalmukból folyó jogaikat azáltal, hogy a maguk liberalizmusában önként kiadták azokat kezükből. .... A cél szentesíti az eszközt. Ezért terveinkben ne annyira arra fordítsuk figyelmünket, ami jó és erkölcsös, mint inkább arra, ami szükséges és hasznos. " Sion Bölcsei
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!