Magyar Péter megette az ellenzéki tortát

2024. május 02. 14:07

Nehéz évek vannak még előttünk.

2024. május 02. 14:07
Kárpáti Iván
Kárpáti Iván
Klurádió

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Tömegek akarják leváltani az ellenzéket Orbánnal együtt, kár ezt tagadni. Hogy mennyire lehet közvéleményt szondázni ilyen viharban, az persze más kérdés. Szerencsére két hónap múlva világos számokat kapunk, nagymintás közvéleménykutatásnak is tekinthető az EP-választás.

Ezt is ajánljuk a témában

Ha a Tiszának lesz 5-6 mandátuma, az egyértelmű üzenet. Mi lesz utána? A parlamenti választások még nagyon messze vannak és a Fidesz magja érintetlen, erőforrásai kimeríthetetlenek. Végtelennek tűnő ideig kellene Magyar Péternek fenntartania a fordulatszámot.

A másik nem elhanyagolható kérdés a kormányzóképesség látszatának kialakítása. A nap végén a választók ezt is mérlegelik, nem csak a forradalmi hevületet. A már említett Matovic üstökösként ragyogott fel, majd ugyanilyen gyorsan égett szénné, azóta pedig visszatért Robert Fico, pedig az ő politikájának ellenében győzött 2020-ban. Nehéz évek vannak még előttünk.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bencsik Gábor

Facebook

Idézőjel

Kérdés, mit szólnak a szavazói, ha kisül, hogy pont a Fidesz legyőzésére nem képes.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandarin-888
2024. május 03. 16:29
Belerottyantottak a pelusba a klubrádiónál. Félnek. Jó hír.
Aerion
2024. május 03. 11:29
Ha nem jön össze ez se, és nem fog, ez gyakorlatilag garantált, a disznó újra okádik, és megint külön lesznek. Ha nem akarjuk a disznóokádékot látni, szagolni, a disznótól kell megválni.
Aerion
2024. május 03. 11:26
Nem sokat oszt, szoroz a dolog, minden moslékalkatrész egy bizonyos disznóba kerül. Attól a moslék még ugyanaz.
Lakat1983
2024. május 03. 11:10
Nehéz ÉVTIZEDEK vannak még előttetek, rohadékok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!