Pitt és Jolie újra együtt a vásznon

2012. április 18. 14:21
Ridley Scott legújabb dobása a The Counselor című mozi lesz, melyhez a direktor már megnyerte Michael Fassbendert, Brad Pittet és Javier Bardemet is. A pletykák szerint a női főszerepre Angelina Jolie a biztos befutó.

Ridley Scott a Cormac McCarthy (Az út, Nem vénnek való vidék) által írt The Counselort forgatja júniustól. A főszerepet Michael Fassbender alakíthatja, ráadásul Brad Pitt és Javier Bardem is leszerződött – írja a Playlist blog információi alapján az Origo. Úgy hírlik ráadásul, hogy Angelina Jolie alakíthatná a Malkina nevű végzet asszonyát.

A filmben a Fassbender által megformált ügyvéd és egy Reiner nevű bűnöző (Bardem) meggondolatlanul belekeveredik egy zűrös drogügyletbe, és 20 millió dollárnyi kokaint kell átvinniük Mexikóból az USA-ba, majd értékesíteni Pitt karakterének segítségével.

Jolie és Pitt utoljára az 2005-ös Mr. és Mrs. Smith-ben szerepelt együtt, ahol össze is jöttek, mint ismeretes. A jegyespár azóta úgy szervezi az életét, hogy egyszerre csak egyikük forgasson, hogy másikuk hat közös gyermekükkel lehessen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában