Filmötlet-vadászatot hirdet a Filmalap

2012. május 5. 15:39
Filmötleteket vár a Magyar Nemzeti Filmalap: május 7. és június 6. között várják amatőrök, pályakezdők és profik játékfilm-ötleteit. A szervezők filmötletenként legfeljebb háromoldalas, 8000 karakteres leírást várnak.

Filmötlet-vadászatot hirdet a Magyar Nemzeti Filmalap: május 7. és június 6. között várják amatőrök, pályakezdők és profik játékfilm-ötleteit. A pályázók több ötletet is beküldhetnek: a szervezők filmötletenként legfeljebb háromoldalas, 8000 karakteres leírást várnak e-mailen, valamint a filmötlet-vadászat adatlapját kitöltve – közölte a Magyar Nemzeti Filmalap.

 
A Filmalap különös figyelemmel kíséri a Magyarország meghatározó alakjait, sorsfordító eseményeit és korunk jellegzetes jelenségeit, szereplőit, élethelyzeteit középpontba helyező ötleteket. A többi között történelmi film, kalandfilm, vígjáték, krimi és thriller műfajú egész estés játékfilmek alapjául szolgáló filmötletek közül a Filmalap forgatókönyv fejlesztési részlege válogatja ki a legjobbakat.
 
A pályázat kiírója a legjobb ötleteket forgatókönyv fejlesztési pályázatán előzetesen támogatottnak nyilvánítja, a forgatókönyv fejlesztéséhez szakmai hátteret biztosít.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés