Íme a legjobban öltözött férfiak

2011. január 06. 10:38

Javier Bardem spanyol színész lenyomta hollywoodi kollégáit: az Oscar-díjas spanyol színész lett a GQ magazin szerint a legjobban öltözött férfi. A negatív listát Mel Gibson vezeti.

2011. január 06. 10:38

Az Oscar-díjas Javier Bardem lett a GQ magazin szerint a legjobban öltözött férfi. A lap brit kiadása Waris Ahluwalia indiai születésű szikh ékszertervezőt és színészt sorolta a második, míg Alexander Skarsgardot, a True Blood - Inni és élni hagyni című vámpírsorozat főszereplőjét a harmadik helyre. Készült negatív lista is: a legrosszabbul öltözött férfi Mel Gibson lett, őt pedig Will Smith fia, Jaden és Axl Rose követik.

A GQ a britekre külön gondolt. A királyi családból Harry herceget tartják a legjobban öltözöttnek, aki azonban csak az ötödik lett a brit férfiak listáján. Bátyja, Vilmos a 17., David Beckham labdarúgó a 16. helyre került. David Cameron miniszterelnöknek csak a 20. hely jutott.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!