Letartóztatták Nicolas Cage-et

2011. április 18. 09:26

Az amerikai színészt rendbontás és családon belüli erőszak miatt vették őrizetbe szombat hajnalban New Orleansban. Cage részegen vitatkozott feleségével, majd egy taxissal ordibált.

2011. április 18. 09:26

Az Oscar-díjas Nicolas Cage New Orleans híres francia negyedében részegen vitatkozott feleségével, Alice Kimmel, mert nem hitte el neki, hogy ott bérelnek lakást, ahol a nő mutatta.

A színész elrángatta nejét egy másik épülethez, ahol szerinte laknak, de végül az asszonynak lett igaza. Cage ezután taxit rendelt, a sofőr viszont részegsége miatt ki akarta rakni az autóból, ám ő erre ordibálni kezdett, a sofőr pedig rendőrt hívott. A színészt csak tizenegyezer dollár óvadék kifizetése után engedték szabadon. Tárgyalása május 31-én lesz.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcsi75
2011. április 18. 21:33
Magyar hangja, Józsa Imre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!