Csonka búcsúzik az RTL-től

2011. október 14. 12:04

Menesztette az RTL Klub Csonka Andrást a Reggeli című műsor átalakulása miatt. A többi műsorvezető folytathatja pályafutását a csatornánál - tudta meg a Hír24.

2011. október 14. 12:04

A továbbiakban nem tart tovább igényt Csonka András munkájára az RTL Klub a Reggeli című műsor átalakítása miatt. A Reggeli jelenlegi formájában megszűnik, ugyanakkor a műsor jól ismert blokkja, a Csak Csajok megújult formában várja a nézőket. A csatorna tájékoztatása szerint az énekest nem láthatjuk többet adásaikban műsorvezetőként.

A többi Reggelis műsorvezető más műsorokban, illetve munkakörben folytatja tovább a tevékenységét. Kolosi Péter programigazgató a Hír24-nek elmondta, Keleti Andrea, Hajdú Steve és Mádai Vivien csak beugrók voltak, közülük ketten továbbra is szerepet kapnak a csatornánál. Hajdú a Heti Hetesben fog dolgozni, míg Mádai szerkesztőként folytatja pályafutását. Keleti Andrea sorsa egyelőre kérdéses. Szujó Zoltán sportriporterként marad a csatornánál, Lilu a ValóVilág, Ördög Nóra pedig X-Faktor háziasszonya.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2011. október 17. 11:37
Kolosi dobta Csonkát. Vagy ez már csúnya megfogalmazású cím lenne? Hát pedig a valóság sajnos sokszor ilyen csúnya. Kíváncsian várom az üstökösként feltűnő új arcot...
Yoric
2011. október 17. 07:32
Már éppen ideje volt.
Kedves Robi
2011. október 17. 02:40
Reggeli műsort vagy 15 éve nem fogyasztok, kár az embernek már hajnalban makogó-vihogó idiótákkal sokkolnia magát!
ciseaux
2011. október 15. 13:26
Ezek a csinált sztárok megtanulhatnák, hogy van belőlük másik, harmadik, negyedik, ha nem lennének már, a tulaj majd csinál, gyárt, kitalál egy újat. Pedig ő olyan polit-korrekt pasi volt, nem? Buta is, énekes-komikus is, meleg is, ripacs is...szegány juli néni, most kin fogja fenni a protkóját?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!