Csúszik a forgatás, Brad Pitt dühös

2011. október 17. 12:30

Egy amerikai hírportál szerint Brad Pitt dühös, amiért késik zombifilmjének forgatása a lefoglalt fegyverek miatt.

2011. október 17. 12:30

Vasárnap adott hírt a Brad Pitt-film kellékeinek lefoglalásáról egy New Jersey-i hírportál, a www.secaucusnewjersey.org. Az oldal beszámolt arról, hogy a World War Z című zombifilmhez rendelt több mint 80 működőképes fegyvert, köztük több katonai gépfegyvert foglaltak le egy budapesti repülőtéri vámraktárban a magyar terrorelhárítók. Mégpedig azért, mert bár a fegyverek dokumentációjában az szerepelt, hogy nem működőképesek, valójában tökéletes állapotban voltak.

Az oldal leszögezi, hogy bár Brad Pittet nem hozták kapcsolatba az üggyel, a színészt valószínűleg felbosszantotta, hogy emiatt csúszik a forgatás, ami már így is túllépte a tervezett költségvetést és a megszabott menetrendet.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blogen
2011. október 18. 01:19
A Gyurcsány-kormánynak anno annyi előnye azért volt, hogy komplett magyar iparágakat nem tettek tönkre szemben a jaffás köcsögökkel: Illés Zoltán - magyar alumíniumipar kihúzva Matolcsy György - pénzügyi szektor kihúzva Hajdú János - magyar filmipar kihúzva Másfél év alatt a FIDESZ okozott akkora kárt, amekkorához a szoclibeknek nyolc év kellett.
lionheart
2011. október 18. 00:05
Reszketek, hogy Brad Pityu szörnyű haragja miatt rontják Magyarország adósbesorolását. Orbán Viktor kérjen bocsánatot. És Smitt Pál is!
picur3ka
2011. október 17. 19:55
'valoszinuleg' kesik a forgatas, persze, nehany napja meg azt olvastam, a forgatas megy tovabb ettol fuggetlenul A sok objektiv tudositas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!