Lenácizta a pápát Susan Sarandon

2011. október 19. 13:01

Az Oscar-díjas színésznő egy élő beszélgetésben hozta szóba XVI. Benedek pápát. Megemlítette, hogy küldött neki egy példányt a Ments meg, uram! című könyvből, ám ekkor megjegyezte: „Mármint az előző pápának küldtem, nem ennek a nácinak, aki most van.”

2011. október 19. 13:01

Susan Sarandon színésznő egy élő beszélgetésben hozta szóba XVI. Benedek pápát, amikor megemlítette, hogy küldött neki egy példányt a Ments meg, uram! című könyvből. A színésznő ekkor megjegyezte: „Mármint az előző pápának küldtem, nem ennek a nácinak, aki most van.” Beszélgetőpartnere, Bob Balaban erre rosszallását fejezte ki, Sarandon azonban megismételte kijelentését, a közönség pedig nevetett. 

 
A Ments meg, uram! egy valós eseményeken alapuló könyv, filmváltozatában Sarandon alakította a kötet szerzőjét és főszereplőjét, Helen Prejean nővért, aki különleges kapcsolatba került egy gyilkosságért halálra ítélt férfivel. Bill Donohue, az amerikai Katolikus Liga elnöke elmarasztalta a színésznőt. Hangsúlyozta: Ratzinger végül dezertált a Hitlerjugendből, „ezért is tartja a zsidóság ma a barátjának és nem az ellenségének őt”.

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julio Salazar
2011. október 20. 13:15
Ez egy ordenáré kretén tehén !
Talon Karrde
2011. október 20. 10:13
HP, HP, HP!!! (nem Hewlett-Packard!)
Fakutya ezredes
2011. október 19. 21:30
Holivudi sztarra valni, es annak is maradni, nem konnyu feladat. http://jewishvoiceforpeace.org/content/letter-susan-sarandon-dont-support-leviev Marlon Brandot, a vilag egyik legjobb szineszet is ejtettek, amikor az oszkarjukert egy indianust kuldott, ha jol tudom.
LSDr
2011. október 19. 20:29
Vegyétek észre jobberek, hogy zsidózni az ancient New York Kávéház átlag IQ-ja alatt sajtszagú törpék árnyékbokszolása elitszerű lakóparki yuppie pubok pultja alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!