Kigyulladt a Die Hard díszletépülete

2012. július 06. 10:10

Kigyulladt egy díszletépület hajnalban Kiskunlacházán, amelyet a Die Hard 5. című film forgatásán használtak. A húszszor nyolc méteres faszerkezetű díszletépületen kialakult lángokat a szigetszentmiklósi tűzoltók oltották el.

2012. július 06. 10:10

Kigyulladt egy díszletépület péntek kora hajnalban a Die Hard 5. című amerikai film forgatásán Kiskunlacházán – közölte a Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

Kádasi Csaba elmondta: egy húszszor nyolc méteres, faszerkezetű díszletépület égett le a kiskunlacházi volt szovjet laktanya területén. Az eddigi információk szerint a forgatás során tüzet gyújtottak benne, a láng pedig egy helikopter által keltett szél miatt továbbterjedt.A tüzet a szigetszentmiklósi tűzoltók eloltották.

A Die Hard-sorozat ötödik darabját áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, ahol 86 napon át, több helyszínen zajlanak a produkció munkálatai. A Die Hard - Drágább, mint az életed – főként Oroszországban játszódik, ahova a Bruce Willis alakította John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát, akit Jai Courtney játszik.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdú Sógor
2012. július 06. 12:11
Minek csinálnak ennyi kibaszott szar filmet? (Született gyilkosok)
cutcopy
2012. július 06. 11:12
Egy ilyen akciófilm nyolcvan százaléka eleve lángokban áll.. Ahelyett hogy örültek volna neki és gyorsan beforgatták volna egy jelenetbe, elkezdik oltani..)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!