Komment-ügyi változások a Mandineren

2015. november 06. 03:08

Ha több hozzászólást szeretne olvasni, regisztráljon!

2015. november 06. 03:08
mandiner .

Csütörtök éjjeltől kisebb változások történtek a Mandiner kommentrendszerében, egyelőre próbaüzemben. Mostantól regisztrálatlan olvasóink számára csak a hozzászólások egy kisebb része jelenik meg az egyes cikkek alatt, a többi komment bejelentkezést követően válik láthatóvá. Az egyes kommentelők korábbi hozzászólásainak elolvasását szintén regisztrációhoz kötjük a jövőben.

A Mandiner továbbra is fontosnak tartja, hogy teret biztosítson a közéleti viták, az olvasói vélemények számára.

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2015. november 07. 00:38
Mint fórum nem semleges.
áfonya
2015. november 07. 00:35
Sok üres értelmetlen offoló hozzá szólásokat törülni ,ezek a ballisi oldalon fordulnak elő .ha a témához szolnak az pedig személyeskedő gyűlölködő szidalmazó...Mandíner gőz kieresztésnek jó ,,,. szinte tele hazugságokat tartalmazó baloldali cikkekkel. Mandíner vélemények felmérésével foglalkozik,,az biztos hogy nem jobboldali .
áfonya
2015. november 07. 00:14
Nagy változás nincs ,regisztrálás nélkül nem olvasható vélemény.Milyen írások az egyesek amelyek regizés nélkül olvashatók.Nem jelennek meg a sava borsa lényeges igazi témához fűződő beírások???? megjelennek az offoló témátlan csevej üres sértegető beírások???? na ezeket törülni kéne.Tapasztaltam a ballibsi oldalon téma húsba vágó de lényege igaz beírásra a ballisik ráugranak elkezdenek offolób csejben üres csevegésbe ne legyen látható párjukra nézve nem éppen dicső vélemény de igaz. Mandíner jó mint fórum ,de sok benne az egyoldalú nem igazságot megjelenítő cikk ,kitalált lejárató cikkel van tele.
hajjaj
2015. november 06. 17:22
..." akiknek ezúton is szívélyesen a kurva anyjukat :)" A buzi ouroboros új neve : Níðstang A buzi ouroboros pudvás picsájú kurva anyját se kíméljétek.Itt van : " Ouroboros https://youtu.be/EDN13Elz4iM [Hozzászóló kiszűrése] 2015. július 22. 19:21 3 3 Volt már, hogy a pudvás picsájú bárcás kurva anyjukat nyalják ki ezek a gazemberek az urnájából? Most már akadémikus kiváncsisággal figyelem, mi az a mélység, ahová még eljutnak a fideszes tróger maffiózók. " Csak bátran, a mocsok kurvát! " Ouroboros http://youtu.be/7q5FA_kB6sA [Hozzászóló kiszűrése] 2015. február 19. 20:41 @Sulammit A mandiner a moderálásra a következő sémát alkalmazza: Kétféle fölhasználó van: a teljes jogú fölhasználó (mindenki így kezd) és az, akit a nagyságos moderátor urak trollnak minősítenek (pl Potyka és én). Az első csoportba tartozókat mindenki látja, hozzászólásaik megjelennek baloldalt, a friss hozzászólásokat mutató sávon. A moderált fölhasználók hozzászólásait csak az látja, aki azt külön engedélyezi (leírtam Náhum néven, hogyan). Ez önmagában nem is lenne baj, ha jól alkalmaznák. De elenyésző azok száma, akik valóban rászolgálnak. Sokkal többen vannak azok, akik nem, de nem tetszik a véleményük a moderátoroknak. És még többen vannak azok a semmirevaló selejtek, akiknek nem szabadna ilyen alapon látszódniuk, de mégis látszódnak. ENGEM kimoderálnak, bazdmeg, ENGEM. Ez nekik szégyen, nem nekem. Ezért is nem használom Náhumot állandó jelleggel, csak ha közlendőm van, amit át akarok vinni a moderálás falán. Egyébiránt büszkén viselem a mandiner kicsinyes és mélységes igénytelenségről árulkodó megkülönböztetését. Ouroboros http://youtu.be/7q5FA_kB6sA [Hozzászóló kiszűrése] 2015. február 19. 20:44 1 @Sulammit Vagyok vagy hat néven, mindig a moderálás miatt váltottam. Az első volt Ouroboros, aztán számos név elnyűvése után visszatértem ehhez, amikor úgy döntöttem, hogy nem érdekel már a szánalmas mandineres moderálás, büszkeségből se csinálok újat. "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!