Nem jön be a liberálisoknak Tarantino új filmje

2019. augusztus 08. 11:01

A filmet Magyarországon augusztus 15-én mutatják be.

2019. augusztus 08. 11:01

Nemrégiben kezdték vetíteni Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywood című thrillert – írja a 888.hu.

Aki ismeri a rendező-forgatókönyvíró eddigi munkásságát, az pontosan tudja, hogy nem családi meséket kell tőle várni, de úgy tűnik, a liberálisok csak azért is be akarják törni Tarantinót. Többen amiatt sopánkodtak, hogy az új filmje rasszista, meg amúgy is, túl sokat niggerezik Tarantino, mások pedig azért panaszkodtak, mert még szexista is az új film.

Tarantino nemrégiben Moszkvába ment népszerűsíteni a filmet, ahol kérdőre vonták a kritikák miatt, ő pedig azt felelte:

Ezek a kritikák ostobaságok. Ezek a karakterek nem engem tükröznek, őket az adott korszak szülte.

A Volt egyszer egy Hollywood 1969-ben játszódik, bőven a #MeToo előtt. Rövid ismertetője szerint egy „munka nélkül maradt, western tévésorozatból kikerült színész (Leonardo DiCaprio) és barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a show-bizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is.”

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. augusztus 08. 23:39
Pedig ez a Tarantino meglehetősen antifaszistának tűnik lásd pl. a Becstelen brigantikat, úgyhogy szerethetnék a liberálisok.
Belakiss
2019. augusztus 08. 20:02
Írja a Völkischer Beobachter - ja, nem, csak a 888.
Pierre
2019. augusztus 08. 14:44
még azt sem érti a koszos propagandista, hogy nincs olyan, hogy a “liberálisok” ezt vagy azt a filmet szeretik vagy nem. Ilyet csak egy szektás tud leírni, saját beszűkült világát projektálva.
Kandeláber
2019. augusztus 08. 13:41
Akkor már a "Betörő az albérlőm" amcsi változata sem tetszene a libsiknek, amelyben az elején a bolond néger öregasszony a rendőrségen panaszolja, hogy a szomszéd (egyébként néger) gyerek olyan számokat bömböltet a magnóján, amelyekben többször kimondják, hogy "nigger". :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!