Bayer Zsolt elárulta, mi a különbség Orbán Viktor és Jakab Péter között

2021. augusztus 10. 11:24

A publicista is megszólalt Orbán Viktor Fox Newsnak adott – rekordnézettségű – interjúja kapcsán.

2021. augusztus 10. 11:24
null

Hivatalos Facebook-oldalán írt bejegyzést a publicista, amelyben emlékeztetett, hogy nézettségi rekordot döntött Tucker Carlson Orbán-interjúja a Fox News YouTube-csatornáján

Amíg a magyar miniszterelnök Tucker Carlsonnak adott interjúját több millióan látták, addig az egyik miniszterelnök-jelölt tojásos lecsót készített, a másik pedig Facebookon siránkozott, ahogy szokta”

fogalmazott Bayer. „Azért érezzük a különbséget, ugye?” – tette fel a költői kérdést. 

Nyitókép: Mandiner videó

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovácslajos1930
2021. augusztus 11. 12:39
Mészáros megvette a Gyöngyösi erőművet 7 milliárdért az államtól, kivett 5 milliárd osztalékot, majd az állam visszavetette két év múlva 17 milliárdért. Gátlástalanul lopnak. A hazát szétlopják az alapítványokon keresztül. ezek a tények orbántermékek, de a sötét gödörből ezeket sem látjátok
Belakiss
2021. augusztus 11. 12:06
A különbség egyértelmű: Orbán valagában benne van Bayer nyelve, Jakabéban pedig nincs benne. Ezért kár volt cikket írni, mindenki tudja anélkül is.
Tribunus
2021. augusztus 11. 07:40
Ezt az infót nyilvánvalóan a Mércéből, vagy a NyugatiFény nevű Schwartz Georg által pénzelt körúton belüli hazugság-gyár termékéből szedhetted, te Pali-madárka 1955-ből, ugyanis ha te magad legalább alapszinten képes lennél angolul röfögni, tisztában lennél ennek az ellenkezőjéről, amiről magad is meggyőződhettél volna! Nyilvánvalóan ciki és nagyon fáj a magadfajtáknak, de az az igazság, hogy rekordnézettséget ért el a Fox News a riport alatt és óriási sikert és szimpátiát könyvelhet el Magyarország miniszterelnöke akcentussal, vagy akcentus nélkül is! Orbán és a BAZ-i Jakab között pedig a különbség az, hogy az ember születik, a csőcselék pedig csak úgy terem mindenfelé ...
Békés
2021. augusztus 10. 23:42
"Bayer Zsolt elárulta, mi a különbség Orbán Viktor és Jakab Péter között" Bárki megmondja, a különbség 400 Milliárd Forint!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!