Alec Baldwin: Megszakad a szívem az áldozat családjáért

2021. október 22. 21:53

Alec Baldwin a közösségi médiában reagált arra a drámai balesetre, melynek során egy csőre töltött pisztollyal megölte a Rust (Rozsda) című westernfilm vezető operatőrét, és megsebesítette a rendezőt, Joel Souzát.

2021. október 22. 21:53
null

„Nincsenek szavak, amelyek kifejezhetnék a megdöbbenésemet és szomorúságomat a tragikus baleset kapcsán, amely kioltotta Halyna Hutchins életét, aki feleség, anya, és mélyen tisztelt kollégánk volt” – írta Alec Baldwin.

 

 

„Teljes mértékben együttműködöm a rendőrséggel, hogy tisztázzuk, hogyan történt a tragédia. Kapcsolatban állok (az áldozat) férjével és felajánlottam támogatásomat a családjának” – tette hozzá.

 

„Megszakad a szívem a férjéért, a fiukért és mindazokért, akik ismerték és szerették Halynát” – írta Alec Baldwin, aki nemcsak a főszereplője, hanem producere is volt a westernfilmnek. Baldwint az új-mexikói hatóságok azonnal kihallgatták Santa Fe-ben, az ottani sheriff hivatalában.

Fotó: MTI/AP/Santa Fe New Mexican/Jim Weber

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kumkum
2021. október 23. 10:12
Madasa Hatter
2021. október 23. 08:27
a lényeg hogy bármilyen filmes pozícióban vagy, ne célozz a veled szemben állóra, a kamera sem látja hogy nem a szívre tartasz vagy a fejre..Baldwin egy faszkalap, nem kell fegyvert emberre emberre fogni "halál pontosan". A baleset az baleset, de itt valaki ülni fog.
LQRó
2021. október 23. 05:52
Fegyverrel nem jatszunk. Játszott?
Ninini
2021. október 23. 04:47
Nem tudom milyen lélek lakik abban, aki nekiállt ott fotózkodni Baldwint. Nem kellett volna engedélyezni itt a kommenteket, nálunk is vannak büdös gyökerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!