A Bajkál-tóba fulladt Janukovics kisebbik fia

2015. március 23. 07:17

Oroszországban, a befagyott Bajkál-tavon vízbe fulladt Viktor Janukovics megbuktatott ukrán elnök kisebbik fia, aki a hírek szerint egy kisbusszal ráhajtott a jégre. Az autóban lévő öt utasnak sikerült megúsznia a balesetet.

2015. március 23. 07:17

Vízbe fulladt Oroszországban, a befagyott Bajkál-tavon a megbuktatott ukrán államfő, Viktor Janukovics kisebbik fia – erősítette meg a kijevi sajtóban megjelent hírt vasárnap este Anton Herascsenko belügyminiszteri tanácsadó.

Elmondása szerint a 33 éves férfi, akit apjához hasonlóan Viktor Janukovicsnak hívtak, Volkswagen Multivan típusú kisbusszal ráhajtott a befagyott Bajkál-tóra, de a jég beszakadt, és az autó süllyedni kezdett.

Herascsenko szerint Viktor Janukovics vezette az autót, és még öten ültek benne, de rajta kívül mindenkinek sikerült ép bőrrel megúsznia a kalandot. Szemtanúk szerint, amikor beszakadt a jég, az autó a bal oldalára, a jégnek dőlt, ezért Janukovics nem tudta kinyitni az ajtót, ráadásul azzal is időt veszített, hogy be volt kötve a biztonsági öve - írtja az UNIAN hírügynökség.

Az egy évvel ezelőtt megbuktatott ukrán államfőnek két fia volt, Olekszandr és Viktor. Az idősebbiket, Olekszandrt adómegkerülés miatt körözik az ukrán hatóságok, és zárolták horribilis vagyonát.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2015. március 23. 10:16
Gondolom már annyira nem lehetett szomjas... Vagy az apjától örökölte az eszét... Megjegyzem jó nagy baromság konteókat gyártani. Ki volt ez? Senki. Már az apja is az. Nem oszt, nem szoroz, hogy élnek, vagy sem. Semmi összeesküvés nem volt ebben, csak a kicsi hülyém nyilván ott tartott agyilag, mint az a barom banda, amelyik 2 Hummerrel hajtott a Balaton jegére. Javasolnék a kádernak egy Darwin-díjat!
kjkj945
2015. március 23. 08:56
RIP Peches ember ne menjen a jégre, peches ember ne legyen egy hős! Peches ember nem jut fel az égbe,
vigyor
2015. március 23. 08:34
Szegény.... Tudom, hogy lényegtelen, de ma láttam egy híradóban, és inkább az döbbentett meg, hogy csak 33 éves, lazán 45, jól karbantartott ötvenesnek nézett ki legalább is külsőleg. A jelek szerint agyban nem volt elég érett.
thymian
2015. március 23. 08:22
Akkor ezek csakis az ukránok lehettek, sőt személyesen porosenko, vagy jacenyuk a felelős. Vagy mégsem? Nem szívesen lennék bárki helyében, aki a Janukovics köreihez tartozott, mert érdekes módon sorra halnak meg. Persze ez csak az élénk fantáziám miatt van, de nyemcovot csakis Putyin ölhette meg. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez