Susan Sarandon: Háborúban állnánk, ha Clinton nyert volna

2017. november 27. 22:05

Sarandon elmondta: durva támadásokat kapott baloldalról, amiért nem állt ki Clinton mellett.

2017. november 27. 22:05

Háborúban állnánk, ha Hillary Clinton nyert volna – jelentette ki Susan Sarandon amerikai színésznő a The Guardiannek adott interjújában. Sarandont azzal az elnökválasztási kampány során tett kijelentésével szembesítették, miszerint Clinton veszélyesebb jelölt, mint Donald Trump. A színésznő szerint „nem pontosan” ezt mondta, de nem bánja, hogy így idézték, mivel valóban úgy gondolta, hogy Clinton „nagyon, nagyon veszélyes” jelölt, és ha ő győzött volna a választáson, akkor sem lenne sokkal jobb a helyzet.

2001-ben Sarandon még támogatta Clintont, amikor az elindult a szenátorválasztáson, ám az iraki háború melletti kiállása kiábrándította a volt First Ladyből. A színésznő a demokrata párti előválasztások során Bernie Sanderst támogatta, az elnökválasztáson pedig a zöld párti Jill Steinre szavazott. Sarandon az interjúban elmondja: sok nőgyűlölő támadás érte a baloldalról, amiért nekiment Clintonnak a kampány alatt. „Remélem, a lábaid közé nyúlnak”, „Remélem, megerőszakolnak” – Sarandon elmondása szerint ilyesféle üzeneteket kapott Hillary-támogatóktól. A színésznő szerint nem a választásról, hanem arról kellene beszélni, hogyan juthattunk el odáig, hogy a munkásosztály problémáira Trump legyen a válasz. Bírálta emellett a mainstream médiát, mely nem festi le hitelesen a valóságot.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. november 29. 10:08
Bírálta emellett a mainstream médiát, mely nem festi le hitelesen a valóságot." Már vagy 120 éve...
OberEnnsinnen
2017. november 28. 17:53
" „Remélem, a lábaid közé nyúlnak”, „Remélem, megerőszakolnak” – Sarandon elmondása szerint ilyesféle üzeneteket kapott Hillary-támogatóktól." Hát igen, a mainstream média Píszíje. A mainstream demokraták: antirasszizmus, antifa, anti-antiszemiták, antihomofóbok, és hasonlók az emberiség reménysége ők. Ugyanarról az igaz, tévedhetetlen tőről, amely hamis és hazug minden bölcseinek ízében.
Zokni
2017. november 28. 11:42
"Susan Sarandon: Háborúban állnánk, ha Clinton nyert volna" - írják. Az idézett cikk szövegében nem azt mondja, amit a címnek adtak. Bár lehet, hogy jól fordították... Mindenesetre az itt idézett szövegben az ellenkezője van leírva: "...Clinton „nagyon, nagyon veszélyes” jelölt, és ha ő győzött volna a választáson, akkor sem lenne sokkal jobb a helyzet...." Ez akárhogy is nézem, azt jelenti, hogy most rosszabb a helyzet, mint Clintonnal lett volna, de akkor sokkal "veszélyesebbnek" tűnt a hölgy, mint az úr. (Amit ma már eldönteni persze nem lehet... ) Ami végső soron tiszteletre méltó. Persze nem kell vele egyetérteni. Az derül ki ebből, hogy a színésznő a politikusokkal, igazi, vagy nem igazi motivációikkal nem foglalkozik, csak a politikájuk esetleges következményeivel. Amit ő meg is engedhet magának, tudtommal, mert a csúcselit tagja, és legrosszabb esetben disszidál az USA-ból. Ja. És nem az derül ki, hogy Trump-ot bármiben is támogatná... Kedves Mandi.
tango47
2017. november 28. 10:59
Jó színésznő. Amikor kijelentette, hogy kora ellenére még mindig nagyon szeret kefélni, még szimpatikusabb lett. Azt nem tartom túl ésszerűnek, ha színészek beleszólnak a politikába, (ezzel gyakran megosztják a közönségüket) de jelen esetben igaza van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!