Fekete férfit akart egyszer ölni Liam Neeson

2019. február 05. 12:22

Bosszút állt volna egy erőszaktevőn.

2019. február 05. 12:22

Egyszer egy külföldi útjáról hazatérve Liam Neeson megtudta, hogy  rokonát megerőszakolták. Az illető nem tudta megmondani, ki volt az, csak azt tudta, hogy a férfi fekete volt. Neeson ezt követően nagyon ideges lett, indulatait pedig kevésbé kifinomult módon szerette volna levezetni – derült ki a BBC cikkéből.

„Fel és alá sétáltam egy bunkósbottal, azt remélve, megközelít valaki – szégyellem, hogy ezt mondom –, talán egy hétig. Reméltem, hogy egy »bunkó fekete« valami bárból nekem jön valamiért, tudod? Szóval, hogy megölhetem majd” – olvasható Liam Neeson vallomása.

Később megbánta, hogy ilyen szándékai voltak, és saját bevallása szerint „megtanulta a leckét”.

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2019. február 06. 09:43
"Bosszút állt volna egy erőszaktevőn." De ha az erőszaktevő bőrszíne fekete, akkor maga az érzés is olyan, ami Politikailag Nem Korrekt. Ha az erőszaktevő bőrszíne fehér lett volna, akkor ha Liam Neeson bunkósbotja a maga kemény valóságában lesújtott volna, akkor az egy Politikailag Korrekt cselekedet lett volna a ballib sajtó tolmácsolásában.
Paul
2019. február 06. 09:14
A facebook letiltotta az alábbi hozzászólásomat a mandiner facebook oldalán: Bibliailag igaza volt. Egy hasonló prpbéma miatt az izraeliták egy SAJÁT törzsüket majdnem teljesen kiirtották. Hogyne a jöttment söpredék tagjaival ne lene ez illendõ.
Paul
2019. február 06. 07:50
Bibliailag igaza volt.
Harangláb
2019. február 05. 17:49
Szerintem tök normális reakció, ha valaki meg akarja ölni az erőszaktevőt...Én a farok levágáson is szoktam gondolkodni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!