Tom Hanks és felesége koronavírus-tesztje pozitív lett

2020. március 12. 07:33

Mindketten karanténba kerültek.

2020. március 12. 07:33

A hollywoodi sztár, Tom Hanks és szintén színész felesége, Rita Wilson koronavírus-tesztje pozitív lett, mindketten karanténba kerültek – ezt maga Hanks közölte szerdán este az Instagramon.

„Rita és én itt vagyunk, Ausztráliában. Kicsit fáradtnak éreztük magunkat, mintha meghűltünk volna, és fájtak a porcikáink is. Ritát időről-időre rázta a hideg. Volt enyhe láz is. És ahogyan ez a mai világban szükséges, elvégeztettük a koronavírus-tesztet, és mindkettőnket pozitívnak találtak” – írta az Oscar-díjas Tom Hanks.

A színész közölte, hogy további vizsgálatok várnak rájuk, elkülönítik és megfigyelik őket mindaddig, amíg a helyi egészségügyi hatóságok ezt szükségesnek tartják. „Nem egynapos program lesz” – tudatta.

 

Hanks és Wilson Ausztráliában forgat egy egyelőre még cím nélküli filmet Elvis Presleyről. A filmet Baz Luhrmann rendezi. Tom Hanks Presley menedzserét, Tom Parkert alakítja.

***

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) adatai szerint Ausztráliában jelenleg 120 embert diagnosztizáltak az új típusú koronavírus-fertőzéssel.

(MTI/Instagram)

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2020. március 13. 13:17
Nekem már a szent Grál története is gyanús volt...
fogas paduc
2020. március 12. 15:43
Charlie Wilson háborúja ---- remélem megnyeri.
Szittya Attila Bendegúz
2020. március 12. 15:17
Vajon milyen "ember" lehet az, aki a "Neki is, és minden koronavírusos betegnek mielőbbi gyógyulást!" itteni bejegyzésemre dislike-ot adott??? (Semmi like nincs, csak egyetlen dislike, erre az egyértelműen jóindulatú és empatikus bejegyzésre... egészen márc. 16. 15:00 óráig.) Na, itt fogyott el az emberségem az ilyenekkel kapcsolatban. Remélem, mihamarabb elkapja a vírust, és bele is döglik.
Paskai
2020. március 12. 11:42
Nagyon bűzlik ez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!