Ingyenesen elérhetők lesznek Andrew Lloyd Webber musicaljei

2020. április 02. 20:17

A szerző legnépszerűbb műveiből láthat válogatást péntektől hetente a YouTube-on.

2020. április 02. 20:17

Bár a szolgáltatás ingyenes lesz, a nézőket arra bátorítják, hogy adakozzanak egy-egy alapítványnak a koronavírus-járvány közepette, amikor a színházak bezártak.

A The Shows Must Go On című sorozat a József és a színes szélesvásznú álomkabát című musical felvételével indul pénteken Donny Osmond és Joan Collins főszereplésével, és 48 órán át lesz elérhető.

Egy hét múlva, nagypénteken a Jézus Krisztus Szupersztár rockklasszikus következik Ben Forster, Tim Minchin és a Spice Girls' együttesből Melanie C főszereplésével.

A következő darabok címeit később közlik. A https://www.youtube.com/theshowsmustgoon oldalra előadásrészleteket és a kulisszák mögé bepillantást engedő felvételeket is rendszeresen feltöltenek majd.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. április 03. 11:46
Most, hogy már nem kap érte jogdíjat.
Vakfolt
2020. április 03. 07:42
Hát ez nagyon jó ötlet, de én aztán meg nem mondom, hogy mire.
annamanna
2020. április 02. 22:33
magyarul egy részlet https://www.youtube.com/watch?v=Mgupyi4v0Z0 valamennyire aktuális is. Az ember ilyenkor kérdez, most "tudnom kell, válaszolj".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!