Harmincöten kapnak csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán

2020. június 19. 09:53

Az új jelölteket több száz prominens várományos közül választották ki.

2020. június 19. 09:53

Harmincöten, köztük Benedict Cumberbatch, Zac Efron, Josh Brolin (fotónkon), Don Cheadle, Shia LaBeouf és Naomi Watts kapnak csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán 2021-ben – közölték a szervezők.

Az 1970-es Love Story sztárjait, Ali MacGrawt és Ryan O'Nealt egymás melletti csillaggal tüntetik ki egy dupla ünnepség keretében. A következő évben csillagot kapó zenészek között van Kelly Clarkson, Missy Elliott, Don McLean és a Jefferson Airplane rockzenekar. Az 1955-ben elhunyt dzsesszlegenda, Charlie Parker posztumusz kapja meg az elismerést. A színészek között Laura Linney, Courteney Cox és Christian Slater is csillagot kap a sétányon.

Az új jelölteket több száz prominens várományos közül választották ki. Arról, hogy pontosan mikor leplezik le a cementbe ágyazott plaketteket, nem közöltek információt.

A Hírességek sétánya egy járdaszakasz a Los Angeles-i Hollywood Boulevardon, amelyen csillagot mintázó plaketteket helyeztek el. Az első csillagot 1960-ban Joanne Woodward színésznő kapta, azóta már több mint 2600 csillag díszíti a sétányt. Idén mások mellett Lucian Grainge zenemogul és 50 Cent rapper is felavathatta csillagát. A koronavírus-járvány miatt március óta szüneteltették a ceremóniákat.

(MTI)

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. június 20. 18:07
Az elsődleges kritérium, hogy az illető hogyan áll a BLM mozgalomhoz. Aztán a buzilobbyhoz fűződő kapcsolata jön, majd a klímavédelmi elkötelezettségét vonják górcső alá... elnézést egy pillanatra: kik kaphatják ezt az elismerést? Színészek? Zenészek? Ja úgy! Na, játsszon valamit...
catalina9
2020. június 19. 17:31
Harmincöten kapnak csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán" ötágú, vagy hatágú csillagot?
Karbantartó9
2020. június 19. 12:59
Voltam ott nemrég: húgyszagú mocskos utcák. A mostani sztárok csillagai közelében is, a régieknél is.
Falfirka
2020. június 19. 11:39
remélem mind nigger!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!