Itt a Borat 2. első előzetese!

2020. október 02. 17:56

Cohen (ál)dokumentumfilmje többek között egy szatirikus Trump elleni kampányfilmnek tűnik.

2020. október 02. 17:56
null

Sacha Baron Cohen áldokumentumfilm-folytatásában a két amerikai elnökjelölt, Donald Trump és Joe Biden csap össze, a szöveget a „kazah riporter”, Borat narrálja. Felgyorsultak az események a 2006-os Borat – Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika folytatásaként készült film körül – írta meg a Port.hu. A napokban derült ki, hogy a vígjáték forgalmazási jogait az Amazon Prime Video vásárolta meg, azaz nálunk is látható lesz, a legfrissebb hírek szerint október 23-án (nem sokkal a november 3-i amerikai elnökválasztás előtt).

Nyilvánosságra hozták a film teaserét, méghozzá a Kazah Köztársasát Twitter oldalán, ami a film hivatalos közösségi médiás felülete (ami filmesek birtokában van, nem Kazahsztánéban). A szatirikus teaser egy Trumpot dicsőítő propagandaanyag, ami a jelenlegi amerikai elnök erényeit sorolja fel, például, hogy ellenfelével, Joe Bidennel szemben sosem volt stroke-ja, és hogy nem rasszista, hiszen „a feketék annyira szeretik, hogy letérdelnek előtte”.

Az álkampányfilm arra is mutat bizonyítékot, hogy Trump „a nők védelmezője”: egy olyan archív felvételt, amelyen az amerikai elnök épp a pedofilvádak és emberkereskedelem miatt letartóztatott Jeffrey Epsteinnel bulizik, és egy nyilvánvalóan hamis feliratban kiosztja Epsteint. Ehhez képest Bidenről azt állítja a teaser, hogy azért hord maszkot, mert büdös a szája – bezzeg Trump miatt még mindig életben van 350 millió amerikai.

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mátyás01
2020. október 22. 07:28
Már az első rész is szar volt, gusztustalan alpári humor, ami kb. 80-as iq alatt, illetve a nullához közelítő erkölcsi szinttel rendelkezők számára lehet vicces. Zsidó létére nyugodtan zsidózhat, mert az ilyen esetben vicces ugye, de ha már zsidó humor, én maradnék Woody Allennél vagy Ben Stillernél.
zakar zoltán béla
2020. október 03. 10:31
fosch
libsimentes_övezet
2020. október 03. 08:07
Nem az én humorom, de elfogadom, hogy sokan fogékonyak a gagyira.
CyberG
2020. október 03. 07:28
Micsoda véletlen, hoyg Sacha fiú főszereplésével a két nagy konkurens stream-csatornán a Netflixen és az Amazon Prime-on szinte egyszerre jön ki, egy egy film. Ráadásul mindkét film estében lemondtak a készítők a rendes széles körű mozis filmvetítésről/terjesztéstől illetve áron alul eladták a vetítés jogát egy egy stream-csatornának csak azért, hogy még az elnökválasztás előtt lássák a nézők. Érdemes megnézni a másik film trailerjét, ugyanis az alapján propaganda terén az új Borat a nyomába sem érhet. https://www.youtube.com/watch?v=FVb6EdKDBfU
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!