Jennifer Lawrence pizsamában ugrálva, hörögve ünnepelte Bident

2020. november 08. 13:47

A józanság diadala, ugyebár.

2020. november 08. 13:47
null

Jennifer Lawrence pizsamában szaladt az utcára, annyira megörült Joe Biden győzelmének – mint az Twitter-csatornájára feltöltött videójából kiderül.

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2020. november 09. 11:06
Nagyjából ennyit ér a világ történéseiből. ketnisz evördín.
Senior
2020. november 09. 10:22
Jenni, pajamas off and on again!
1000bocs
2020. november 08. 22:09
Én csak azon röhögök, hogy a sok hülye libsi azt hisz a konzervatívoknak itt európában nagy probléma Biden elnöksége. Gyerekek, ami most jön amerikában, az csak Gyurcsány ámokfutásához lesz hasonló, csak a volumen sokkal nagyobb. Amilyen ámokfutást a balosok amerikában most csinálni fognak, amennyire kileng az inga náluk, törvényszerűen hozza a holtpont után a változást. Most az összes hülye libtardnak lesz egy pár fényes éve. A politikában az ő hangjuk hallatszik, a médiában ők fújják a passztátszelet, minden ügyet tolni fognak ezerrel, a Soros féle civilek is élvezik a habzsidőzsit... És mint Gyurcsány, ők is elmennek a falig, és mint Gyurcsány, ők sem látják hogy jön a fal. A különbség annyi, hogy amrikában kurva sok fegyver van a polgároknál, és ez nagyon megbolondíthatja a történetet. Nem most. Évek múlva, amikor Biden már rég eltűnt, a marxista Kamala Harris az értelem nélküli de forradalmista szemeivel tolja a forradalmat a Fehér Házból, és minden jel ellenére annyira, de annyira nem rézékeli a világot a saját véleménybuborékján kívül.... mint amilyen fogalmatlan ez a Jennifer lawrence csajszi. És nem. Nem mi, európai konzervatívok fogjuk meginni a levét. Most a demokratáknak lesz egy pár jó évük... de utána...
Sulammit
2020. november 08. 20:38
Ez megőrült! Annyi esze azért volt, hogy felvetesse az örömét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!