Elárverezi a Knight Riderből ismert autóját David Hasselhoff

2021. január 04. 15:34

Új tulajdonosa lesz KITT-nek.

2021. január 04. 15:34
null

David Hassehoff elárverezi a Knight Rider című televíziós sorozatból ismert, KITT nevet viselő autóját. A színész saját modellje a becslések szerint 175-300 ezer dollárt (50-88 millió forintot) érhet új tulajdonosának.

A Live Auctioneers honlap árverésén a kultuszautó mellett a Baywatch című film relikviáira is licitálhatnak az érdeklődők, emellett megvásárolható többek között a Hasselhoff által a SpongyaBob: Spongya szökésben című filmben viselt fürdőnadrág. 8500 dollárért (2,5 millió forintért) pedig el lehet költeni egy ebédet vagy vacsorát a színésszel.

A 68 éves színész a Twitteren közölt videóüzenetben nyitotta meg az aukciót. A Live Auctioneers közlése szerint amennyiben a KITT-ért a becsült összegnél 25 százalékkal többet fizetnek, a színész személyesen szállítja ki a járművet.

David Hasselhoff a Knight Rider és a Baywatch című sorozatokkal vált világszerte ismertté.

(MTI)
 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nebelwerfer
2021. január 04. 22:47
Janek, Gustlik, Grigorij és Olgierd T-34-ese jobban érdekelne. A Rudy nem eladó?
Zsoel
2021. január 04. 22:11
"8500 dollárért (2,5 millió forintért) pedig el lehet költeni egy ebédet vagy vacsorát a színésszel." Egy kicsit vékony taksának tartom, de egye fene, ha helyben készpénzben kicsengeti, akkor ennyiért is leülök vele ebédelni.
Takita
2021. január 04. 17:18
Most melyiket. Volt olyan részlet is, ahol két db. KITT is szerepelt. Az egyik,a főgonoszé valami pontos másolat volt, és KITT-nek adta ki magát. Ebből lett aztán nagy izgalom meg bonyodalom, meg persze győzelem.
triacus
2021. január 04. 16:46
Ehhez azért a Knight Industries-nek (a jármű filmbeli tulajdonosának) és K.I.T.T.-nek (a filmben mesterséges intelligenciával felvértezett autónak) is lesz pár keresetlen szava... ...megveszed, aztán megmakacsolja magát és nem lesz hajlandó gurulni esetleg visszamegy magától. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!