Ukrajnában tartózkodik Sean Penn

2022. március 29. 07:25

A menekülteknek segítene a színész.

2022. március 29. 07:25
null

Sean Penn közlése szerint Ukrajnában van, hogy segíthesse a menekülteknek szóló jótékonysági programokat – írja az Index a BBC tudósítása nyomán. A színész

Twitter-bejegyzésében Lviv régió önkormányzatának vezetőjével, Maxim Kozitszkival szerepel közös fotón.

A háború kitörésekor Sean Penn épp Kijevben tartózkodott egy dokumentumfilm forgatásán, írják. Korábban már írtunk arról, hogy Sean Penn figyelmeztetett: beolvasztja az Oscar-díjait, ha Zelenszkij nem beszélhet az idei Oscar-gálán.

Fotó: Twitter

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2022. március 29. 17:54
ezek a faszom amerikaiak csak egybitesek: vagy NULLA, vagy EGY valami ... középen nincs semmi... hülyéknek: vagy JÓ, vagy ROSSZ valami, bármi ... főleg a fiú.... bruhahahahaha...idióták "ők a ROSSZ fiúk, mi vagyunk a JÓ fiúk..:" Uramatyám!!! hány amcsi filmben hjallottám már ezt .... óvoda kiscsoport ... Le kéne törölni ezeket a barmokat a térképről, mielőtt a világ pusztulását okozzák!
Ólat a trolloknak
2022. március 29. 13:37
Eltévedtél haver. Nem oda, hanem onnan menekülnek.
ujujuj
2022. március 29. 13:18
Ki ez a csöves fasz?
anna bolena
2022. március 29. 13:07
Csepűrágó a csepűrágóhoz. Összeillenek, bár az ukrán kolléga még háborús időkben is rendezettebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!