Videó: ukrán katonák mutatják a pusztítást az ostromlott Mariupolban

2022. március 12. 21:39

Elképesztő felvételek.

2022. március 12. 21:39
null

Amint arról korábban beszámoltunk, az orosz hadsereg elfoglalta Mariupol külvárosát. Az ukrán hadsereg egy Facebook-bejegyezésben arra is felhívta a figyelmet, hogy Mariupol és a keleti Szeverodonyeck elfoglalása az orosz erők számára stratégiai fontosságú. Ukrajna egyik legnagyobb városában

egy hete nincs víz, fűtés és áram, és kifogyóban van az élelmiszer, miután az orosz erők körülzárták és folyamatosan bombázzák.

Újabb megrázó felvételek kerültek elő Mariupolból:

 

Fotó: EyePress News / EyePress via AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
józan paraszti ész
2022. március 13. 10:27
Mandi! Az informatikus aki ezt csinálta, és aki megrendelte és aki átvette ezt a .., sz@rt, kirúgtátok már?
fatman
2022. március 13. 01:29
Mondtam az elején, itt nem nagyon lesz kegyelem, ebben a városban... Utána Kijev gondolkodhat...
elfújta az ellenszél
2022. március 13. 00:08
Nem katonák kedves Mandi, kék karszalaggal inkább Azov légiósok lehetnek. Meg az első képen a fekete egyenruha is náluk van divatban. Csak tudnám, honnan vették hozzá a mintát ezek a derék jó szeretni való ukrán hazafiak. Szabad tippelni? SS?
Bitrex®
2022. március 12. 23:46
Kínai tőkével, know-how-val pár éven belül újjá varázsolják a várost az oroszok, ha vége a háborúnak. Ha kell, még metrót is építenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!