Sean Penn majdnem fegyvert ragadott Ukrajnáért, de inkább elmenekült, viszont azóta is harcolna

2022. április 12. 19:59

Valószínűleg mindenféle védőfelszerelés nélkül állt volna ki a frontra.

2022. április 12. 19:59
null

Igazi gyöngyszemet szúrt ki a Világgazdaság: az Oscar-díjas filmes, Sean Penn interjút adott az egyik hollywoodi hírekkel foglalkozó újságnak annak kapcsán, hogy egészen az ukrajnai háború kitöréséig északkeleti szomszédunknál tartózkodott, hogy filmet készítsen Volodimir Zelenszkij és az ukrán sereg mindennapjairól.

A Hollywood Authenticnek adott interjúban Sean Penn kijelentette, hogy bár stábjával együtt elmenekült Ukrajnából, egy okból mégis maradt volna: hogy fegyvert ragadjon az oroszok ellen.

mert biztosan odaadtam volna a golyóálló mellényemet egy civilnek, vagy egy nálam jóval tapasztaltabb katonának. Egy nőnek, vagy egy fiatalabbnak, aki tovább harcolhatna” – mondta a lapnak a filmes.

Sean Penn az interjúban kijelentette, hogy még a mai napig is meg-megfordul a fejében, hogy harcolni kellene Oroszország ellen. Emlékezetes, hogy Sean Penn-nek egyáltalán nem ez az első, erőszakkal kapcsolatos megnyilvánulása. Korábban azért gyakorlatiasabb volt, elvégre maga is bevallotta, hogy az 1980-as években rendszeresen verte akkori feleségét, Madonnát.

Fotó: DAREK PUCHALA / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rák úr
2022. április 14. 08:02
Són, a másik karodat kellett volna felemelni... De legalább majdnem hős lettél.
Dezsőke
2022. április 14. 07:37
alkoholisták lődöznek össze-vissza, nem kell szerintem több...
Jooee
2022. április 13. 22:21
Idióta drogos.
Brandon the great Negro
2022. április 13. 18:29
Ez nem egy Marvel sorozat okoska! Itt meghalnak emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!