Die Hard-videóval üzentek az ukránok az oroszoknak

2022. december 26. 16:37

„Most már van HIMARS-om, ho-ho-ho” – olvasható egy halott terrorista pulóverén.

2022. december 26. 16:37
null

Az ukrán védelmi minisztérium egy Die Hard-témájú videót tett közzé, amelyben új HIMARS rakétarendszerükkel büszkélkednek, és egyben üzennek az orosz csapatoknak is – közölte a Daily Mail.

A videó párhuzamot von a harcoló felek és az 1988-ban készült akciófilm között. A Die Hard első részében John McClane (Bruce Willis) New York-i rendőrnyomozó Los Angelesbe megy karácsonykor, hogy találkozzon feleségével, aki a Nakatomi Torony irodaházában dolgozik. A filmben egy német terroristacsoport mindenkit túszul ejt az épületben. Annak ellenére hogy túlerőben vannak a terroristák John McClane-nel szemben, a sikerül egyesével kiiktatnia a terroristákatés megmenteni a csapdába esett dolgozókat.

Az ukrán védelmi minisztérium által közzétett videó a film egyik leghíresebb jelenetének módosított változatát mutatja be, amelyen egy halott terrorista látható, akinek a pulcsijára a Most már van gépfegyverem, ho-ho-ho helyett

a Most már van HIMARS-om, ho-ho-ho van írva.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolozsv
2022. december 27. 12:48
MI van, Zselé éppen aludt követelőzés vagy betépés helyett és ráértek az amcsi filmesek?
Kanóc
2022. december 26. 22:48
Dermesztő debilitás....
öszödibeszéd
2022. december 26. 22:39
jó poén, de ki ebben az összefüggésben a Bruce Willis?
LancelotDuLac
2022. december 26. 22:25
van humoruk az ukiknak XDDDDD a húgyos pelenkás putyin végnapjait kellemetlenné teszik - ha még egyáltalán felfogja, hogy miről is van szó. xddd
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!