Túladagolásban halhatott meg a drogdílert alakító színész

2023. augusztus 01. 11:14

A rendőrség vizsgálatot indított.

2023. augusztus 01. 11:14
Meghalt az Eufória 25 éves színésze, Angus Cloud.

25 éves korában elhunyt Angus Cloud. A színészt főleg az HBO Eufória című sikersorozatából ismerheti a közönség, amelyben a drogdíler Fezco „Fez” O'Neill karakterét alakította. Angus Cloud halálhíréről a családja beszélt a TMZ-nek.

A színész édesanyja értesítette a hatóságokat. Az anya elárulta, hogy a túladagolásra gyanakodott.

A legnehezebb szívvel kellett ma búcsút vennünk egy hihetetlen embertől.

Mint művész, barát, testvér és fiú, Angus mindannyiunk számára sok szempontból különleges volt” – tudatta az elhunyt családja a lappal. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Nyitókép: CHRIS DELMAS / AFP
 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. augusztus 20. 16:34
Most sajnálkozni illene?
remi
2023. augusztus 01. 16:02
Ennek a fosnak amiben szerepelt az első évada egy leplezetlen nyíltszíni drogpropganda volt (meg nem mellesleg hormoninjekció propaganda), alighanem elhitte, hogy drogozni azt milyen jó, a függés, főleg az ópiát-származék függés csak úgy ki-be kapcsolható, ahogy ott előadták.
bölcsuhú
2023. augusztus 01. 15:45
Hát igen, különlegesen hülye, ha az eljátszott szerepéből sem jött rá, hogy az életével játszik, ha drogozik, pláne belőve magát! S a mama meg a család persze nem tudott semmiről, vagy tapsolt neki?
Hangillat
2023. augusztus 01. 15:44
A művész teljesen beleélte magát a szerepébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!