Filmsztár lehet a botrányokba keveredett korábbi finn kormányfőből, Sanna Marinból

2023. szeptember 28. 12:40

A korábbi finn miniszterelnök leszerződött egy ügynökséggel.

2023. szeptember 28. 12:40

A Politico szúrta ki, hogy Finnország korábbi kormányfője, a botrányokba keveredett Sanna Marin a filmiparban próbálhatja ki magát, miután aláírt egy szerződést a Range Media Partners szórakoztató és tehetséggondozó céggel. Ahogy korábban mi is megírtuk, Sanna Marin még miniszterelnöksége alatt több botrányba is keveredett. Például nagy sajtóvisszhangot váltott ki, mikor felvételek szivárogtak ki róla, amint féktelenül bulizik

Ezt is ajánljuk a témában

Később Sanna Marin akkor is magyarázkodásra kényszerült, miután kijevi látogatása során – a finn hadvezetés tudta nélkül – vadászgépeket ígért Ukrajnának.

Ezt is ajánljuk a témában

A Range Media Partners – amelynek ügyfelei közé olyan hollywoodi sztárok tartoznak, mint Bradley Cooper, Tom Hardy és Keira Knightley – azt állítja, hogy „az iparág elismert vezetőinek csapatával dolgozik együtt, hogy az előadóművészek, lemezlovasok, rendezők, írók, profi sportolók és mások számára a szórakoztatóiparon belül csúcsminőségű menedzsment- és képviseleti szolgáltatásokat nyújtson” – mutat rá a brüsszeli lap.

Nyitókép: Vesa Moilanen / Lehtikuva / AFP

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ödenburger
2023. szeptember 28. 13:18
Megfordult a világ. Reagen még előbb volt színész, aztán lett politikus.
letsgobrandon-2
2023. szeptember 28. 13:01
Hunter Bidével forgathatnának egy kis költségvetésű filmet , az egyik kyevi orgián
Upuaut
2023. szeptember 28. 12:56
Bolond likba fekete dákók lesz a film címe.
fran
2023. szeptember 28. 12:55
Amikor egy ország azt gondolja, hogy mindegy ki a vezető, mert olyan nagy bajt úgy sem tud csinálni. Akkor előjönnek az ilyen nagyszerű képességű emberek. S nem értik, hogy csak bűnbaknak, mégha sosem gondoltunk arra, hogy egy bűnbak is lehet csinoska, kellenek. A második bűnbakot kieresztik a pusztába és azt csinálnak vele, amit akarnak. Hollywoodnál nagyobb pusztaság nem kell. S azt csinálnak majd vele, amit akarnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!