Komolyan kikaptak Felvidéken a globalisták

2023. október 02. 08:34

A dollárbalosoknak egyedüli örömként megmarad, hogy kárörvendhetnek a magyarokon.

2023. október 02. 08:34
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasárnap.hu

„Természetesen fölösleges bármit elkiabálni, de itt és most úgy tűnik, hogy egy Smer-Hlas-SNS-koalíciónak meglehet a többsége. (A kereszténydemokrata KDH-val együtt a kétharmados is, de ez nem sanszos, bár ők is jelezték, hogy elméleti szinten nyitottak a koalíciós tárgyalásokra.) Az exit pollok döbbenetesen felülmérték a PS-t és jócskán alul a Smert, az SNS pedig királycsináló lehet, mert éppen átlép az 5 százalékon.

Sajnos a Szövetségnek végül nem sikerült a bravúr.

Most érdemes megjegyezni pár dollárbalos, tegnapi késő esti cikket és kis óvatossággal, de kinevetni őket, valamint készülni a demokráciatemetésre. Nem azért, mert annyira kedveljük Ficót, hanem a szokásos, vágyvezért prognózisokra reagálva, ahol újfent kiderült, hogy azért választást is kell nyerni.

Ami a lehetséges együttműködés szorosságát illeti hazánkkal, a Meloni-féle bukta után már sokkal óvatosabb volnék, de az remélhető, hogy a szankciós politika és a háborúpárti mainstream – legalábbis Brüsszelben – újabb ellenlábast kap.

Bízzunk abban, hogy a globalista hiszti is okoz szép pillanatokat, a magyarországi dollármédiának és dollárbalosoknak egyedüli örömként megmarad, hogy kárörvendhetnek a magyarokon. Ahogy szokták.”

Nyitókép: Vladimir Simicek / AFP

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. október 02. 15:43
Klistófka, hol a gerinced? Enlékszel még ficó nem is oly rég hozzáállására a magyarokhoz?
gekk
2023. október 02. 15:38
Klistófka, felszopjátok ficót? Emlékszel még miket mondott, tett nem is oly rég? Hát ennyire gerinctelen fizetett szoponc vagy, hogy inkább orbit seggébe dugva a fejed kussolsz?
Pelso j.
2023. október 02. 15:05
együttműködés, a tótokkal? Csak mert a héten az a parancs? S ugyan miben? Verseny, hogy ki nézi jobban hülyének a népét?
KomisszárHU
2023. október 02. 13:33
Lendítettél ma már: https://nepszava.hu/3194691_trombitas-kristof-megafon-karlenditos-foto-bohar-daniel
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!