Éles kritika a Borat-filmek sztárjától: „A nácik óta a legnagyobb antiszemita mozgalmat működteti a TikTok”

2023. november 18. 08:07

Beolvastak a TikTok vezetőinek.

2023. november 18. 08:07

A Rolling Stones arról ír, hogy zárt körű telefonos beszélgetésen vett részt több híresség is, köztük Sacha Baron Cohen mellett Debra Messing és Amy Schumer, ahol a TikTokon megjelenő növekvő antiszemitizmussal foglalkoztak. A sztárok Adam Presserrel, a TikTok operációs vezetőjével és Seth Melnickkel, a felhasználói műveletek globális vezetőjével folytattak privát megbeszélést. A vezetők meg akarták tudni, mit tapasztalnak az alkotók az alkalmazáson, és hogyan tudnának javítani rajta.

Sacha Baron Cohen, a Borat-filmek sztárja ezt mondta: „Ami a TikToknál történik, az a nácik óta a legnagyobb antiszemita mozgalmat hozza létre.”

„Szégyelljétek magatokat” 

– fűzte hozzá, amikor az alkalmazáson burjánzó félretájékoztatást kritizálta.

Presser, aki Melnickkel együtt szintén zsidó, azt mondta, hogy „bár nincs varázsgomb, de igaz Cohen megjegyzése, miszerint a közösségimédia-vállalatoknak nagyobb kezdeményezőkészségre lenne szükségük”.

A cikk hangsúlyozza: 

a közösségi platformok nem igazán tudnak lépést tartani az antiszemita és iszlamofób gyűlöletbeszéd áradatával, 

amely az izraeli háború kezdete után terjedt el.

Kép: Borat, Sacha Baron Cohen álkazah televíziós riporter karaktere (YouTube)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. november 18. 18:57
Azért a Borat-filmek is elég sértők!!!! És ez a "színész" elvállata, most meg kritizál... Érdekes.
kampman
2023. november 18. 11:10
A saját magukon kívül mindenki máson gúnyolódók hirtelen átmentek a művészi szabadság pártolóiból a szólásszabadság ellenségeibe, mily meglepő :) A szájkosártörvények, valamint a mainstream média és Hollywood több évtizeden át tartó monopóliuma nagyon sok zsidóellenes indulatot a szőnyeg alá söpört a nyugati világban. És most meg vannak lepve, hogy amit a szőnyeg alá söpörnek, az még nem szűnik meg létezni. Pláne, hogy a nyugati világ most már tele van olyan khm... közel-keleti származású fiatallal, akik a filoszemita tabukat finoman szólva sem veszik komolyan, magasról szarnak bele.
ekeke1
2023. november 18. 09:14
Nos, sasha baron cohen például a kazah nép köreiben sok barátot szerzett a zsidóságnak... De hát így megy ez: a zsidó bármit megtehet, kigúnyolhat, meghamisíthat bárkit, majd megmagyarázza hogy az "humor" meg "művészet". Aztán ha őt/őket veszik faszra, akkor óbégatásba kezd hogy de hiszen az "antiszemitizmus".
magichorze
2023. november 18. 09:12
De érzékeny lett hirtelen, pedig a filmjeiben nem kímélt más vallásokat, nemzeteket, stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!