Yaheli, egy cseppet sem átlagos 18 éves izraeli srác

2023. november 06. 21:51

Ő valahogy túlélte, a holttestek beterítették, ez mentette meg.

2023. november 06. 21:51
null
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„Október 7-én ott volt a Negevben azon a zenei fesztiválon, amelyen a terroristák válogatás nélkül lemészároltak több száz fiatalt. Őt nem sikerült, pedig többször is megpróbálták.

Barátaival előbb autóval akartak elmenekülni, de azt szétlőtték. Az óvóhelyre, ahol párnégyzetméteren 30-an zsúfolódtak össze: a terroristák két gránátot is bedobtak, majd agyonlőtték a még életbenmaradt szenvedőket.

Ő valahogy túlélte, a holttestek beterítették, ez mentette meg. 

Amikor előmászott, hogy elfusson végre a támadói elől, pont az egyik Hamasz-dzsihadista mellett sprintelt el, aki későb reagált, s nem tudta agyonlőni. Ekkor bevetődött egy idegen autóba, s sikerült elmenekülnie a helyszínről. S hogy bizonyítsa, hogy mindez alig 30 napja valóban megtörtént, megmutatja a brutális felvételeket a telefonján, s a gránátrepeszek okozta sérüléseket a lábán. 

Most egy videoklipet forgat, amelyben a maga nyelvén, egy dalban meséli el, mi történt vele és a barátaival.

Isten óvjon, Yaheli!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
powerage
2023. november 07. 14:12
A harmadik világbeli országok már csak ilyenek. Ha az összes hasonló évődéssel is ennyit foglalkozna a sajtó, nem maradna hely a Szoboszlai cikkekre.
lesmiserables
2023. november 07. 11:55
Ez most valami szarakzmus akart lenni? Remélem nem komolyan gondolta. Kamu a 90% a youtube videoknak
pipa89
2023. november 07. 09:53
Az USA most beleviszi Izraelt egy olyan szituba, amikor az összes arab állam ellene fog fordulni. Nos, az lesz a casus belli arra, hogy Iránt iraki módra porig bombázhassa. Aztán, jöhet a tajvani proxi.
pipa89
2023. november 07. 09:53
Próbáljunk normális ép ésszel közelíteni a történtekhez. Egy ilyen borzalom átélése emberi szubjektumként pokoli, életre szóló puttony, bármelyik néphez is tartozz. Pro és kontra. Ebből kell kiindulni. Továbbá nem ajánlom, hogy valaki akkora logikai csúsztatással ámítsa magát, hogy a globalokufárokat az izraeli polgárokkal azonosítsa. Ugyanis ez valósághajlítás! Egyet jó szem előtt tartani: a történéseket egységben kell nézni, az orosz-ukrán háborúval, az alhambrai vacsorán történtekkel (Zelenszkijtől való elfordulással) együtt, hiszen szinte másnapra történt a Hamász-mészárlás, pontosan 22 órára rá, hogy Biden egyeztetett a szaúdiakkal. A tömegmészárlás másnapján már a Közel-Kelet felé tartott a Ford anyahajó, és harmadnapra már Izraelben volt az első jenki fegyverszállítmány!!!! Igazán gyors logisztika, ugye? Miért is nem lepődtem meg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!