Predátort rendezhet Antal Nimród

2009. június 23. 15:33

A magyar rendezőt az új Predátor első számú rendezőjelöltjeként emlegetik.

2009. június 23. 15:33

Nem minden nap merül fel magyar rendező neve egy hollywoodi szuperprodukcióval kapcsolatban, a híresztelés szerint azonban Antal Nimród a Predators egyik lehetséges rendezőjelöltje lehet. A LatinoReviews filmes oldalon egyelőre csak annyit közöltek, hogy a Kontrollt, majd Amerikában az Elhagyott szobát és az ősszel bemutatandó Armored-ot rendező Antal Nimród az első számú várományosa a Predators rendezésének.

A filmsorozatnak tervezett új Predátort, melynek forgatása év végén indulna, a 20th Century Fox fogja forgalmazni. Az eddig biztos, hogy Alex Litvak írja a film forgatókönyvét és Robert Rodriguez lesz az egyik producer. Korábban már kiderült, hogy Neil Marshall, a Barlang rendezője is benne van a projektre számba vett hét rendező között.

Antal Nimród rendezheti az új Predátort (sg.hu)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Übermayer
2009. június 24. 00:11
csoda, hogy szegény ilyen névvel befutott kint..
smalladam
2009. június 23. 22:43
2010 után lesz egy csomó potenciális szereplőjelölt a predátor szerepére. de ezek már ilyen ápgréd predátorok, például a láthatatlanság mellett a felügyelőbizottsági tevékenységhez is értenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!