Jön a Hobbit

2009. december 09. 14:57

Peter Jacksonék válogatják a színészeket a Gyűrűk Ura-előzmény megfilmesítéséhez.

2009. december 09. 14:57
A napokban kezdődik el a Hobbit szereplőválogatása. Guillermo Del Toro és Peter Jackson csak három színészt tart meg a Gyűrűk Ura szereplőgárdából az előzmények bemutatásához: a két örök életű tündét játsszó Cate Blanchettet (Galadriel) és Hugo Weavinget (Elrond), valamint Ian McKellent, mivel Gandalf már eleve öregemberként érkezett Középföldére a Harmadkorban a sötétség erői ellen küzdő maiák egyikeként.

A castingon többek között a fiatal Bilbót és Gimli népes rokonságát, a 13 kincskereső-sárkányölő törpét (a magyar fordításban: Thorin, Dwalin, Balin, Óin, Glóin, Ori, Dori, Nori, Fili, Kili, Bifur, Bofur és Bombur) kell kiválasztania a készítőknek. A film első része 2011-ben, a második 2012-ben kerül a mozikba.

A héten válogatják Thorinékat a Hobbithoz (Index)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!