Csillagot kapott Crowe

2010. április 13. 14:45

Az Oscar-díjas ausztrál neve a 2404. szám alatt, Dennis Hopper és Ringo Starr szomszédságában található. A színész hamarosan Ridley Scott Robin Hoodjában tűnik fel.

2010. április 13. 14:45

A Kodak Színház előtt ünnepelte Russel Crowe-t családja, Ron Howard rendező, Brian Grazer producer és Sam Worthington színész többszáz rajongó társaságában. A kitüntetés alkalmából Howard rövid beszédet is mondott barátjáról: a szeles, esős időjárást párhuzamba vonta a színész természetével. A forrófejű 46 éves ausztrált legközelebb a Robin Hood című filmben láthatjuk a Gladiátort is jegyző Ridley Scott rendezésében, melyet a cannes-i filmfesztiválon mutatnak be májusban.

A Walk of Fame becslések szerint évente tízmillió látogatót vonz. A hollywoodi kereskedelmi kamara 1953-ban fogadta el a sétány kialakításáról szóló tervet, hogy ezzel hozza vissza a ragyogást a hanyatló környékre. Az első csillagot Joan Woodward színésznő, Paul Newman felesége kapta 1960-ban.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!