Popcorn és vámpírok

2010. június 07. 16:10

Június 6-án, helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben átadták az áhított arany popcornokat, Music Television filmes díjait. A legnagyobb sikert az Alkonyat – Újhold aratta. Sandra Bullock életműdíjat kapott, Jennifer Lopez elfenekelte a kopasz Tom Cruise-t, a tinik pedig az új Harry Potter-trailer miatt sikoltoztak.

2010. június 07. 16:10

A második Twilight-opus összesen négy díjat zsebelt be a gálán (a legjobb film, csók, színész és színésznő), sőt a film sztárját, Robert Pattinsont választották meg „abszolút szupersztárnak” is a díjátadó egyik új kategóriájában. Szintén idén vezették be a legnagyobb „badass”-sztár kategóriáját, ahol a legmenőbb akciósztárokat ismerték el. Az est sztárja Sandra Bullock volt, aki az MTV Generation Award nevű életműdíját nyerte el (az első nőként a kitüntetés történetében). A trófea átvétele volt a színésznő első nyilvános megjelenése azóta, hogy márciusban kiderült: férje megcsalta.

„Nem számít, mit láttatok vagy hallottatok mostanában, nem megyek sehová” - köszönte meg az álló ovációt a színésznő. Nagy sikert aratott a gálán Tom Cruise is, aki az általa a Trópusi vihar című vígjátékban alakított őrült producerként, Les Grossmanként jelent meg - és elő is adott egy zenés-táncos duettet Jennifer Lopezzel. Az aranypopcorn győzteseit nem szakértők és filmszakmabeliek, hanem a közönség tagjai választják ki szavazással, ráadásul a megszokottak mellett olyan formabontó kategóriákban is voksolhatnak, mint például a legjobb csók, küzdelem, főgonosz vagy a legmeglepőbb jelenet (az MTV-szóhasználatban: what the fuck?) kategóriája.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WonderCsabo
2010. június 08. 10:00
Ez kva jó volt. A Tropic Thunderben is halálra röhögtem magam rajta. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!