Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Amy Winehouse visszatér

2010. július 19. 12:13

A botrányhős brit énekesnő jól halad és azt ígéri: legkésőbb januárban megjelenteti harmadik albumát. Amy szerint a korong nagyjából ugyanolyan lesz, mint az előző, Back To Black című megagigasikeres album volt.

2010. július 19. 12:13

Amy Winehouse 2006-ban adta ki zseniális Back To Black című lemezét. Winehouse-nak azonban a hatalmas sikert követően évekig tartott, mire feldolgozta azt, és az elmúlt hónapokban főleg botránylapokban olvashattunk róla. Idén azonban össze tudta annyira szedni magát, hogy elkezdje új lemez készítését.

Az album munkálatai jól haladnak, az énekesnő szerint maximum fél évet kell várni a lemezre. „Legkésőbb hat hónap múlva megjelenik a korong, mely nagyjából ugyanolyan lesz, mint a második lemezem volt. Alig várom, hogy néhány számot élőben is eljátszhassak róla” - nyilatkozta Amy.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!