Antal Nimród szörnyei visszatérnek

2010. július 28. 12:44

Robert Rodriguez producer szerint a Ragadozókkal csak tesztelték a piacot és még korántsem lőtték el az összes ötletüket. Az esetleges folytatást egyelőre nem tudni, ki rendezi majd.

2010. július 28. 12:44

A Ragadozó-saga legújabb remekét Antal Nimród 40 millió dollárból hozta össze, és már nem kevesebb, mint már 95 milliót hozott. Robert Rodriguez producer a nagy sikerre való tekintettel interjúban elmondta: terveznek második részt. A Ragadozókkal csak tesztelték a piacot, így ez a film kis költségvetésű volt, ráadásul az összes ötletet sem akarták ellőni - tette hozzá.

A producer fejében a folytatás alapötlete már össze is állt; a címötletet és a továbbiakat az írókra bízza. Egyelőre nem tudja, hogy ki rendezi majd az esetleges folytatást. Antal Nimród nevét ugyan nem említette az interjú során, de annak is kicsi a valószínűsége, hogy a filmet maga Rodriguez rendezze, mivel jelenleg a Sin City folytatásán dolgozik gőzerővel.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!