Gandalf is lelép?

2010. július 06. 11:01

Először Guillermo Del Toro lépett ki, most pedig a sorozat egyik emblematikus alakja, Sir Ian McKellen is elpártolhat a Hobbit-filmtől. Amennyiben a brit színész is otthagyja A hobbitot, akkor az elhúzódó projektnek annyi lehet - a tökéletes Gandalfot ugyanis nem lehet újracastingolni.

2010. július 06. 11:01

Peter Jackson ugyan jelenleg is tárgyalásokat folytat, de az, hogy a zseniális Gyűrűk Ura-filmtrilógia alkotója újra rendezői székbe üljön Középföldén, még korántsem biztos. Először Guillermo Del Toro lépett ki az elhúzódó projektből, most pedig a sorozat egyik emblematikus alakja, Sir Ian McKellen, azaz Gandalf is elpártolhat a Hobbit-filmtől.

A brit színészlegenda az angol színház egyik legkiemelkedőbb és legnagyobb múltra visszatekintő tehetsége, jelenleg a Godot-ra várva friss feldolgozásával kapcsolatban nyilatkozott terveiről. Elmondta: a Beckett-darab után még mindenképpen szeretne színpadra állni, s mivel nem köti szerződés A hobbithoz - továbbá ő sem lesz már fiatalabb -, lehet, hogy nehéz szívvel ugyan, de visszautasítja majd az elnyúló lehetőséget.

McKellen nem akarja azt a benyomást kelteni, hogy ölbe tett kézzel vár arra, hogy végre döntés szülessen. Ez viszont nagy baj, ugyanis a színész volt eddig az egyetlen, akinek a közreműködését hivatalosan is megerősítették, így ha ő is otthagyja A hobbitot, akkor az egész projektnek annyi lehet - a tökéletes Gandalfot nem lehet ugyanis újracastingolni.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pisti, az aragorn
2010. július 06. 11:58
Háttér: http://www.stuff.co.nz/business/3886729/Movie-jobs-head-north-as-Hobbit-delays-continue
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!