Nem adja ki Polanskit Svájc

2010. július 12. 14:54

Az alpesi ország hatóságának döntése értelmében a pedofíliával vádolt Oscar-díjas rendező szabadon elhagyhatja svájci házát. Roman Polanski ügye már harminc éve húzódik.

2010. július 12. 14:54

Svájc úgy határozott, hogy nem adja ki az Egyesült Államoknak Roman Polanski filmrendezőt - hozta nyilvánosságra az igazságügyi minisztérium hétfőn. A lengyel származású francia filmest egy több mint 30 éves gyermekmolesztálási ügyben akarják Los Angelesben újra bíróság elé állítani. Polanski tavaly óta tartózkodik svájci házi őrizetben.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2010. július 30. 08:24
Mózes első könyve.20.16 /Abimelek/monda Sárának: Ime,ezr ezüstpénztadtambátyádnak,ímé ezneked a szemek befedezője mind azok előtt,akik veled vannak,és így mindenképpen igazolva vagy." Már akkor tudták, a pénz befödi a mocskot. Tudja ezt a bankokból élő Svájc,tuja Polansky, tudják a pártfogói. Csak remélhető, odaát az Úr birodalmában mindenféle pénznemnek nulla az árfolyama.
Karvaly
2010. július 12. 15:45
gratulálok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!