Nick Cave újraálmodja a hollót

2010. július 29. 11:00

A kultuszfilm remake-jének megírásán dolgozik a legújabb hírek szerint Nick Cave. Az énekesnek nem ez az első filmes munkája.

2010. július 29. 11:00

Eredetileg nem Nick Cave dolgozott volna az 1994-es kultuszfilm remake-jének forgatókönyvén. Korábbi hírek szerint az 1994-es legendás film, A holló (The Crow) remake-jét Stephen Norrington (Penge, A szövetség) rendezte és írta volna meg. Most viszont a Wrap közölte: Nick Cave ír új forgatókönyvet a régi-új filmhez. Nem tudni egyelőre, hogy a korábbi híreknek megfelelően tényleg realistább lesz-e ez a feldolgozás az eredetinél.

Nemrég Andy Serkis (A gyűrűk Ura Gollamja) mesélte, hogy ő és Nick Cave a Brecht-Weil: Háromgarasos operából tervez egy animációs változatot. A legviccesebb Nick Cave-es forgatókönyves hír viszont az volt, mikor kiderült, hogy az énekes írt egy folytatást a Gladiátorhoz. A pletykák szerint a szkriptben volt újjászületés és második világháború is, ráadásul a történet még Ridley Scott rendezőnek és címszerepért Oscarral jutalmazott Russell Crowe-nak is tetszett - azonban a gonosz stúdió elvetette az ötletet.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!