Polanski vígjátékot rendez

2010. július 15. 10:32

Yasmina Reza francia írónő szerdán bejelentette: a svájci házi őrizetből hazatért rendező elsőként Le dieu du carnage (A vérontás istene) című színdarabját adaptálja a filmvászonra. A komédia már 2011-ben a mozikba kerülhet.

2010. július 15. 10:32

Az írónő elmondta: az utóbbi hónapokban már együtt dolgozott Roman Polanskival a produkció előkészítésén; többször is ellátogatott a 76 éves rendező gstaadi házába, ahol fogva tartották.

„Nem kívánok nyilatkozni a svájci igazságügyi minisztérium mai döntését követően. Egyszerűen csak szeretnék a szívem mélyéről köszönetet mondani mindazoknak, akik támogattak és tudatni velük, hogy ma nagyon elégedett vagyok. Mindannyiuknak hatalmas köszönet” - olvasható Polanski közleményében, amelyet ügyvédje, Hervé Temime juttatott el a sajtónak, miután a svájci hatóságok úgy határoztak, hogy a lengyel-francia filmest nem adják ki az Egyesült Államoknak. A rendező ellen 188 országban továbbra is érvényben van a nemzetközi elfogatóparancs.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2010. július 16. 11:46
Egy jó kis feszültséglevezető vígjáték..
Ricochet
2010. július 16. 08:05
Svájc is egy belterjes ország. Megfelel az ő szintjüknek...
Szenzor
2010. július 15. 11:42
Minden oka megvan rá azok után, h nem adja ki Svájc. Az egyenlők közt is vannak egyenlőbbek. Fasza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!