Hajdu filmje Párizsba megy

2010. szeptember 02. 11:24

A Bibliothéque Pascal hétvégén mutatkozik be a francia közönségnek. Hajdu Szabolcs Szemle-díjas játékfilmjét Helsinkiben és Rio de Janeiróban is vetíteni fogják.

2010. szeptember 02. 11:24

A sikeres berlini, Los Angeles-i és melbourni premierek után Franciaországban is bemutatkozik Hajdu Szabolcs Bibliothéque Pascal című játékfilmje a hétvégén. A párizsi Forum des Images-ban pénteken kezdődő L’Étrange filmfesztiválon vasárnap este vetítik Hajdu alkotását, mely 20 vetélytárssal együtt versenyez a Canal Plus díjáért. A nyertest a csatorna felveszi programjába.

A Bibliothéque Pascal ráadásul tovább utazik: Finnország és Brazília is meghívta 2010-es filmes eseményének válogatásába. Helsinkiben a szeptember 16-án kezdődő Love&Anarchy filmfesztiválon, majd a hónap végén pedig a Rio de Janeiro-i mustrán vetítik majd. Hajdu mozija egy fiatal lány, Mona Papru utazásainak, szerelmének, nyugat-európai kálváriájának története. A főszerepben Török-Illyés Orsolyát láthatjuk.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!