Jön a 3D-s Yoda!

2010. szeptember 29. 20:38

A Lucasfilm és a 20th Century Fox ezúttal a hat régi Csillagok Háborúja epizód három dimenziós átkonvertálásával szakítana újabb pénzeket.

2010. szeptember 29. 20:38

Visszatér a filmvászonra a Csillagok Háborúja sorozata: az eredeti epizódokat három dimenziós technológiával vetítik újra. A baljós Árnyak névre hallgató első rész másfél-két év múlva kerülhet a mozikba. A 20th Century Fox és a Lucasfilm sikerekre számít az újoncok és a  legrégebbi rajongók körében is.

Az átkonvertálást felügyelő John Knoll elmondta: „Rengeteg sztereó anyagot néztem már meg, így pontos képem van róla, hogy mit szeretek és mit nem ebben a technikában. Az esztétikai érzékemre hagyatkozom. Az átváltoztatott filmek semmihez sem fognak hasonlítani, amit korábban láttunk”.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!