Jacko összes klipje DVD-n

2010. október 14. 15:51

Michael Jackson összes videoklipjét tartalmazza az a kiadvány, amely november 22-én jelenik meg. A három DVD-ből álló dobozra 42 felvétel, több mint négy és fél órányi látni- és hallgatnivaló kerül felújított színekkel és újravekert hanggal.

2010. október 14. 15:51

Michael Jackson's Vision címmel jelenik meg az a három DVD, amely először tartalmazza a popsztár szólókarrierje során készített valamennyi videoklipjét - írja a Sony Music Hungary. A kiadványon mintegy 42 felvétel, több mint négy és fél órányi látni- és hallgatnivaló lesz.

A több mint negyven klip közül tíz korábban nem volt elérhető DVD-n, a One More Chance című dal klipje pedig eddig teljesen ismeretlen volt. Valamennyi kisfilm színeit felújították, hangját újrakeverték. A doboz ráadásul egy 60 oldalas, keménykötésű könyvet is tartalmazni fog színfalak mögötti fotókkal.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!