Bealkonyodott a vámpírregényeknek

2010. november 04. 12:12

Frei Tamás A megmentő című regénye vezeti a Bookline októberi sikerlistáját. Az első tíz között szerepel még Vámos Miklós új könyve és Bagdy Emőke életvezetési tanácsadója is, Stephenie Meyer Twilight sorozata azonban egyre csúszik lefelé. A legnépszerűbb tízben Ken Follett A titánok bukása című könyvének kivételével csak új kiadású könyvek szerepelnek.

2010. november 04. 12:12

Az Eat, Pray, Love - Ízek, imák, szerelmek című film Julia Roberts főszereplésével népszerűsíti Elizabeth Gilbert regényét, mely a Bookline Top50-es listáján az ötödik, a Hűség című folytatás pedig a harmadik helyen kezdett rögtön a megjelenéskor. A listát Frei Tamás A megmentő című regénye vezeti, de a legnépszerűbb tíz között szerepel Vámos Miklós új könyve és Bagdy Emőke életvezetési tanácsadója is.

Stephenie Meyer Twilight sorozata fokozatosan szorul ki a listáról - az Alkonyat több mint 600, az Újhold több mint 500 napot töltött az élmezőnyben. Jelenleg már csak a Hajnalhasadás található a listán, de az is 18 helyet zuhant és a 20. helyen áll. A Bookline október elseje óta teszi közzé Top50 könyvsikerlistáját, amelyben nemcsak a népszerű könyvek rangsorát közlik, hanem azt is, hogy mikor kerültek fel a listára a kötetek, illetve, hogy az előző hónaphoz viszonyítva milyen mértékben változott a poziciójuk.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!